keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

My name is Järvinen, Pia Järvinen.

HiiHoo ja hunajaa purkki!

Sain eilen hienon ID-kortin Caring Handsiltä ja arvatkaapas mikä mun numero on!!??
TIETYSTI double 0 seven, 007 :D Kivaa!
Harmi vaan kun just nyt en saa sitä liitettyä kuvana tähän, kun se on mun koneella pdf-tiedostona ja en tiedä yhtään miten sen sais muutettua sellaiseen muotoon, että se ois liitettävissä tähän... mutta sitä ootellessa muuta.

Täällä alkoi maanantaina TOT (training of trainers) konferenssi, joka on USaidin ja Caring Handsin yhteisprojekti, jossa koulutetaan meidän naisia yhteisölliseen työhön tukemaan perheitä joissa on orpoja ja muutenkin herkillä olevia lapsia. Pitkiä päiviä ja sitä rataa, toivottavasti vuoden kestävä projekti kantaa hedelmää.



Family Happonen, eli madam Caring Hands perheineen saapui Suomen visiitiltään tiistai-iltana ja sitten syötiin oltermannia ja ruispaloja ja suklaata ja kaikkee ihanaa ja namia.

Tiistai-iltana myös kokemusjalka alkoi hieman näyttämään varoitusmerkkejä punastellessaan... iiiks... meinas ihan pieni debis iskeä. Sunnuntaina loppu antibiootit niin tuntu että taasko se alkaa vihoitelemaan... No nukkumaan ja aamulla tuttuun ja turvalliseen The Surgeryyn Dr. Stockleyn pakeille.

Ja aamun koitteessahan niin tein. TUOMIO: Kokemusjalassa ei ole mikään vikana, ainoastaan se on hieman päässyt sorbact hoidolla kuivahtamaan ja nyt aloitimme hunajahoidot, nami :)
AI NIIN!!!! Tähän väliin on ihan pakko kertoa yhdestä upeasta Ugandalaisesta tuotteesta, hunajasta, joka on nimeltään "Not tonight HONEY" =D
Mietittiin että vastapainoksi kaupanhyllyille voisi viereen lanseerata "Yes tonight HONEY" hunajan, heh.

Tänään menimme vielä työpäivän päätteeksi Ullan kanssa ompelijattaren luo tähän lähelle visiteeraamaan, kun olimme jättäneet muutamat jutut korjattavaksi ja parit kankaat hameiksi ommeltaviksi. Hikisen sovittelurumban tulos: Ullalle kaunis printtihame ja minulle kaksi hamosta, paita ja mekkonen ja no joo myönnetään, että pari työtä jäi vielä sinne korjattavaksi... Pitäähän sitä nyt olla hametta ja paitaa hyvänen aika!

Nyt taas kello hujeltaa kymmenessä ja aamulla aikanen herätys, joten öitä muruset puruset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti